jacquelinedelman@gmail.com

Recensioner konsert och oratorie

"Fru Delmans största tilllgång är den ovanliga gåvan att dölja sin egen personlighet och leva sig in i varje sång. Hon kan skapa en atmosfär och hon trollbinder publiken."
The Scotsman

"Jacqueline Delman övertygade från början i Händels solokantat "Silente venti": med en säker musikaliänsla för det rätta uttrycket och dynamiska propotioner kunde hon ge form till varje recitativ och aria i detta briljanta stycke. Hennes röst äger en vacker balans mellan registerna, helt under kontroll av den kultiverade tekniken."
Reinische Post

"Hon sjunger med hjärtat och huvudet, och definierar sig helt med varje dikts innersta innebörd."
The Scotsman

"Vi fann oförminskat hur hennes romantiska sensibilitet, inlevelse och det hemliga omdömet som kontrollerar känslorna, bevakar emotionen och graderar tonfärgerna, matchades med perfektion vid den poetiska bilden i varje sång."
Corriere Lombardo

"I det omväxlande programmet visade Jacqueline Delman uttrycksomfång. Ibland fick rösten en stark mezzokvalitet, medan hon i Schubert och Mahler framställde en hänförande ren klang. Hela romansaftonen visade en kombination av exceptionell musikalitet och en nära nog perfekt teknik."
Glasgow Herald

"Jacqueline Delman har alla de kvaliteter som utmärker en storartad sångerska. Hon har en vacker, stadig, kraftfull och flexibel röst under perfekt kontroll, utstrålning och dramatisk talang som håller publiken förtrollad."
Svenska DagbladetJD

Valid CSS!© copyright 2009
mailbox@asadanielsson.com